недеља, 12. август 2012.

Mix musaka


Odlicna musaka od raznog sada dostupnog povrca, pravo je osvezenje!

Šta imamo sve ovde... 2 krompira, 2 šargarepe, tikvica, plavi patlidžan, 4 mlada luka, 2 čena belog, 2 paradjaza, 2 jaja, potrebno je još pola filea belog mesa i pavlaka...

luk i šargarepu sam sitno iseckala i stavila da se dinsta, isto sam uradila i sa mesom
dodala so, biber
u pleh sam ređala kolutove krompira
pa meso
zatim kolutovi plavog, pa opet meso
kolutovi tikvica, pa meso
završila sam kolutovima paradajza. Musaka se peče oko 200 minuta na 180, zatim se izvadi i prelije
 mešavinom od 2 jaja i jedne pavlake (nožem sam malo progurala smesu da prođe gde god može ;)
i pustila da se zapeče još 15ak minuta




Нема коментара:

Постави коментар